Thursday, May 26, 2011

Резултати од меѓународниот натпревар по математика КЕНГУР-2011год.

Честитки до наградените ученици од ООУ Сандо Масев-шесто одделение, на натпреварот Кенгур:))))

Честитки до Цветанка Манчева 6в, Даниела Митрова 6в и Ангела Манчева 6д одд.
На останатите учесници кои не освоија награда им посакувам повеќе успех следната година.

No comments: