Wednesday, November 9, 2011

Бабини игри

         Голема поддршка и уште поголеми честитки за успешната презентација на македонското образование.
         Амбасадорите на Македонија и нејзини најдобри промотори во доменот на едукацијата на младите.
 Бабините игри -нешто старо а ново, вредно и интересно да се погледне, да се игра и низ игра да се научи!!

БАБИНИ ИГРИ

No comments: