Friday, September 30, 2011

Материјали за дисеминација на проектот -Математика со размислување

Почитувани колеги наставници во одделенска настава. Ве известувам дека на линковите кои следуваат, Ви се дадени презентациите по кои ќе се раководите на дисеминациите кои ќе ги одржите во вашите училишта.
Можете слободно да ме контактирате доколку се појави некој проблем или нејаснотија:))
Имајте успешна дисеминација.

http://www.sendspace.com/file/quhzkv
http://www.sendspace.com/file/djcm2a
http://www.sendspace.com/file/it4f15
http://www.sendspace.com/file/3uo8w6
http://www.sendspace.com/file/mqwtpw
http://www.sendspace.com/file/vy5ulo
http://www.sendspace.com/file/30exnz
http://www.sendspace.com/file/5tpfi8
http://www.sendspace.com/file/wmwi6b
http://www.sendspace.com/file/4sz0cb
http://www.sendspace.com/file/f62jtf
http://www.sendspace.com/file/9pzpu8

No comments: