Saturday, March 5, 2011

Оригами - Уметност и математика.... видео

Оригами - Уметност И Математика Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Оригами - Уметност И Математика Slideshow ★ to Strumica (near Berovo) by Gordana Andonova. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

26 comments:

Anonymous said...

Многу добро ги работевме проектите мо математика, посебно овој. Би сакал повторно да изработиме некој ваков забавен, интересан и поучен проект.

Александар Цамбулев V|д.

Dragan said...
This comment has been removed by the author.
kikky-12 said...

Видеото е многу убаво, ми се допаѓа.. Браво, само така да продолжи.. Но и ние да не сопираме со правење проекти и затоа наставничката да ги презентира нашите изработки.. :)
Кристина Комарова

kristijan said...

многу добра изработка

Natasa said...

Видеото е прекрасно :)
Ми се допаѓа исто така зато што го изработуваат сите ученици од шето оддение :Се надевам дека ќе има многу такви проекти

time said...

Видеото е многу убаво многу ми се допаѓа браво за сите.

Dragan said...

Добра изработка браво.....

pepa said...
This comment has been removed by the author.
pepa said...

mi se dopagaa origamite po matematika sto
gi rabotite...

pavlinka said...

Ми се допага видеото и проектите и така да продолжите браво за сите

Todorka said...

Многу ми се допадна видеото.
Но многу сакам повторно да направиме ваков проект.
Тодорка Смиљанова VIаодд

Natasa said...
This comment has been removed by the author.
Petar Kalinov said...

Изработката е многу добра и ми се допаѓа

pale said...

Браво супер изработка

Petar Kalinov said...

Изработката ми се допаѓа

Petar Kalinov said...
This comment has been removed by the author.
Petar Kalinov said...

dobra izrabotka bravoo.... :)

Petar Kalinov said...

dobra izrabotka bravos ... :)

pale said...

Само така да продолжите

Kristina.Tondeva said...

Видеото многу ми се допага..

klaudija said...
This comment has been removed by the author.
klaudija said...

Видеото е многу убаво...

Veronika said...

Видеото е многу убаво многу ми се допаѓа се надевам дека ке продолжиме да правиме и други проекти :)

Veronika said...
This comment has been removed by the author.
Veronika said...

Видеото е многу убаво и многу ми се допаѓа!!

Ghie Lhanx said...

Nice, keep blogging my friend.