Saturday, March 5, 2011

На часовите по математика.....кратко видео

Na Casovite po Matematika... Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Na Casovite po Matematika... Slideshow ★ to Strumica (near Berovo) by Gordana Andonova. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

6 comments:

Dragan said...

Браво и за оваа изработка ..

kristijan said...

МНОГУ УБАВО ВИДЕО...

Todorka said...

Многу ми се допадна и ова изработка.
Тодорка Смиљанова VIа одд

Natasa said...

Прекрасно :)
На часовите по математика е многу забавно
учиме нови работи,го прошируваме знаењето се забавуваме ...:)

time said...

Браво убава изработка

Veronika said...

Браво за оваа изработка!! :))