Tuesday, December 24, 2013

Киригами арт и математика

Во пресрет на Новата 2014 Година, дадовме мал придонес во акцијата-лампион за секое дете. Вредните раце на шестоодделенците , членови на НАУК изработија лампиони, новогодишни украси и учеа математика....Погледнете!

No comments: