Sunday, April 1, 2012

Презентации од извршените мерења за плоштина

На учениците од седмо одделение за домашна задача од моја страна им беше наложено да подготват презентација со која ќе ја објаснат постапката на мерење и откривање на  поимот за плоштина.
Проследете колку беа успешни.....

https://docs.google.com/presentation/d/12ZDVOXoi4yYJx3b8AHTUKI5IMNvn0ShIBRpKhWLwQYw/edit

https://docs.google.com/presentation/d/1gNkl5zulOs1D6GU-meyozpFACK_h9Qz-OHgIcKifKZY/edit

https://docs.google.com/presentation/d/1NhAA1muYn7-kaivq4AUhIZl6ZLHo6WBy8_OT7s8eYMg/edit#slide=id.p4

4 comments:

Anonymous said...

Многу ми се допадна..се надевам дека така ќе продолжите.. :)

Anonymous said...

Многу е интересно кога по пат на забава научуваш нови работи во врска со математиката!

Александар Цамбулев VIIд.

Тијанчето Пандевска :* said...

Многу ми се допадна.. се надевам дека и така ке продолжиme по вистинскиот пат и декаке правите уште многу таквии проекти позз од VII b

Anonymous said...

Tijano be so ni pezes stajata
evvvaaa lol ...