Monday, March 5, 2012

Учество во заеднички проект од биологија и математика-ЕКО РЕЧНИК

На Мајкрософт форумот за иновативни наставници, денес05.03.2012г во Скопје, заедно со мојата колешка Слаѓана Стаменкова учествувавме со заеднички проект под наслов ЕКО РЕЧНИК.
Во продолжение низ слика доловете ја прекрасната атмосфера на форумот....

No comments: