Thursday, March 22, 2012

Меѓународен натпревар по математика-Кенгур 2012г

Во склоп на активностите на активот по математика при ООУ Сандо Масев-Струмица, денес со почеток во 11 часот, во просториите на училиштето се одржа натпреварот по математика КЕНГУР-2012.
Еве како беше......

No comments: