Thursday, February 16, 2012

Свечено затворање на ПЕП-проектот на УСАИД, х. Александар Палас-Скопје, 15.02.2012год

Беше чест да се биде дел од Тимот на ПЕП, но истовремено заложба и обврска да се продолжи со иновативните пристапи во учењето математика, зашто нашите дечиња тоа го заслужуваат.
Благодарам,  за несебичната подршка во спроведувањето на мојата замисла во комплетно реализиран проект по математика.
ОРИГАМИ-Уметност и математика, проект кој уште ќе трае и шири.
За сите Вас.....подарок од нас-членовите на Оригами дружината и од мене Гордана Андонова.


13 comments:

Elena said...

Прекрасно! Се гледа дека е вложено многу труд.

Anonymous said...

добра изработка... но би сакале и ние да направиме вакво нешто но нема никој од нашата стаја во овие проекти ... позз VIIa

Anonymous said...

mnogu ubavo.. ni se dopadna se,najmnogu lebedot prekrasen e :)

Anonymous said...

bi sakal da ima nekoj i od nasta staja VIIa od site stai ima samo od nasta nema :(

Anonymous said...

Супер изработено!Многу ми се допадна се надевам дека ке правите уште многу такви работи,со среќа.

Anonymous said...

Прекрасно.

Anonymous said...

Се изгледа прекрасно би сакале и ние да изработиме вакви иннтересни оригами :)

Anonymous said...

zosto nema nikoj od stajata VIIa ?

Anonymous said...

сакаме и ние да изработиме вакво нешто VIIa можеме и ние но сакаме да пробаме ...

Anonymous said...

eej site so ke piiste komentari pisejte VIIa :DD

Anonymous said...

Прекрасно!И ние би сакале да изработиме такви проекти VIIa.

Anonymous said...

Прекрасна изработка би сакале и ние да пробаме да направиме такво нештo pozz:)))

Anonymous said...

Super izrabotka! Bi sakale i nie da se obideme da napravime takvo nesto:))))