Thursday, December 29, 2011

Дедо Мраз од хартија....

Почитувани,
Годината која полека изминува, со членовите на математичката секција од ООУ Сандо Масев одлучивме да Ви ја разубавиме изработувајќи ги традиционално Новогодишните Оригами.
Во Новата 2012год останете со добро здравје, бидете успешни и среќни со бескрајни мигови на семејна благосостојба и хармонија.7 comments:

Anonymous said...

Super..!!

Anonymous said...

МНОГУ МИ СЕ ДОПАДНА..БИ САКАЛА И НИЕ ДА НАПРАВИМЕ УШТЕ ПОУБАВО....VII a

Anonymous said...

Super..:)

Anonymous said...

Super izrabotka bi sakale i nie da izrabotime takvo nesto pozz od VII a :)

Anonymous said...

bravo mi se dopaga izrabotkata no i nie sakame da izrabotime takvo nesto VIIa

Georgieva.Lili said...

супер!многу ми се допаѓа.Би сакале и ние да избработиме едно,или да заземеме учество во овие проекти!:)

Anonymous said...

и ние да направиме поубаво и ке направиме ..VII a