Sunday, June 12, 2011

Како беше на НАУК-Штип, 08.06.2011год.

 

Нашето учество на НАУК -Штип, 8.6.2011год, хронолошки ред на настаните:)))

1 comment:

Драгица Пецева said...

СРЕДБАТА БЕШЕ ПРЕКРАСНА.СЕ НАДЕВАМ СОРАБОТКАТА ЌЕ ПРОДОЛЖИ,СО НОВИ ИДЕИ,ЖЕЛБИ ДА СЕ УЧИ МАТЕМАТИКА НА ПОИНАКОВ НАЧИН.