Tuesday, April 12, 2011

МОЈОТ МАГИСТЕРСКИ ТРУД

Горда сум на сопствената работа и залагање, на полето на личното усовршување и стремеж кон едукативна надградба.
Патот до успехот ,бара многу труд и подршка од семејството, која јас за моја голема среќа ја имав во изобилство.

1 comment:

Драгица Пецева said...

Gordana,neka ti e so SREKA i da prodolzis i ponatamu so istiot elan...