Saturday, April 9, 2011

И во слободното време......МАТЕМАТИКА :)))

КОНЕЧНО ВИКЕНД!!!!
Знам дека со нетрпение ги очекувате деновите за одмор-деновите од викендот. Ги користите за забава, дружење,слушање музика,.......
А ха, сигурно помисливте дека заборавив на седењето пред компјутер со часови....Не, не никако!!
Еве нешто многу интересно-барем така мислам, кое-јасно,пак е  математика.
За малку ке заборавев.....на подолу постираниот линк имате и други интересни активости од други области на  науката, па доколку имате голема желба и време за сурфање кликнете на линкот.......


http://developer.wolframalpha.com/widgets/gallery/category/?cat=math

1 comment:

Anonymous said...

Секако математиката е интересна и за време на викендот да се ресава! Доколку ти е досадно тоа е многу забавно.

Александар Цамбулев VIд одд.