Friday, March 11, 2011

НАУК....

 Ве информирам, дека од понеделник 14.03.2011год во рамките на секцијата по математика моите шестоодделенци и јас, започнуваме со интензивни подготовки околу натпреварот на НАУК(научни ученички клубови)....
Во НАУК од ООУ Сандо Масев се вклучени ученици од шесто и осмо одделение, а одговорни наставници се Драгица и Гордана:))
Засега толку, ве поздравувам и имајте убав викенд.

Отприлика нешто како.......

 http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w

19 comments:

cambuleva said...

Би било добро да се направи нешто вакво, но за да се направи потребно е време, труд и многу тимска работа!!!
Јас се надевам дека ке успееме!!!

Драгица Пецева said...

на целата екипа им пожелувам многу успех во работата !!!

Dragan said...

Многу е добро но мислам дека ке се измачите ако пробате нo ке го направите :)

kikky-12 said...

Interesno smisleno.. Bi bilo dobro da napravime i nie takvo.. treba mnogu trud rabota i mnogu vreme.. no se nadevam deka kje uspeete.. Vi pozeluvam mnogu uspeh :)

Natasa said...

Видеото е прекрасноо!!!!!
Многу ми се допаѓа :)
Успех во работата,се надевам дека ќе направите ваква интересна машина :)

Todorka said...
This comment has been removed by the author.
pepa said...
This comment has been removed by the author.
pale said...

Многу добра изработка браво,ви пожелувам многу успех во работата и така да продолжете

Elena Stojkova 6-a said...

Машината е многу интересна а се надевам дека вие ќе успеете уште подобра и поинтересна да направите и се надевам дека ќе земете 1 награда

Liljana.School said...

Машината е многу интересна! се надевам дека со многу труд ќе успееме да ја направиме.Сигурна сум дека ќе ја направиме бидејќи нашата наставничка има секогаш добри и логички идеи и секогаш го остварува тоа што ќе го науми ! :)

monny said...

многу е добро смислено и направено исто така е и интересно би било добро и ние да направиме нешто слично :D

Todorka said...

Многу е добро,но за да се направи такво нешто потребно е време и многу труд.
На тимот му пожелувам многу среќа и се надевам дека ќе успеат во тоа...

kristijan said...

mnogo e ubavo

Anonymous said...

Многу убаво видео многу ми се допаѓа!!
Верувам дека ке успееме и ние да направиме вакво нешто!!

Anonymous said...

Видеото е Прекрасно и кул мн. ми се допаѓа.Верувам дека и вие ќе направите ваква убава машина.Ви посакувам мн. успех и убави моменти кога ќе работите на машината...:) :))

Veronika said...

Видеото е прекрасно, многу ми се допаѓа!!
Ви посакувам успех во работата и се надевам дека и вие ќе направите ваква интересна машина!! :)

Eli Timova said...

Видеото е одлично!!! Се надевам дека и ние ќе успееме да направиме поинтересна машина и од оваа!!! Сите со заеднички сили ќе се потрудиме да направиме машина и секако да го зедеме 1та награда!!!

Anonymous said...

Одличен е проектот. Би сакал и ние да можеме да направиме сличен ваков проект. Многу труд и желба е потрбно да се направи вакво нешто.

Александар Цамбулев IVд одд.

Anonymous said...

Видеото што го видов сега е прекрасно, но за да направиме ваква машина потребно е многу време и труд. Да се надеваме дека ќе успееме!!!