Monday, March 7, 2011

Наставни содржини...

Со цел да научиме повеќе, а наученото од математиката да го претставиме на интересен начин, одлучивме, наставните содржини-според можностите,нашата желба и инвентивност да ги обработуваме преку користење на ИКТ технологија.
Колку сме успешни проценете сами.....
Ни е сме само шестоодделенци, па не ни замерувајте на ненамерните грешки-доколку ги пронајдете.https://docs.google.com/present/edit?id=0ASnydsEhMG6lZGNmc3I3enJfMTUxZGdna2dnaGY&hl=en

17 comments:

Liljana.School said...
This comment has been removed by the author.
brane_gonev@blog.com said...

Super nastavnicke

brane_gonev@blog.com said...

Super Ace :))

mite angelov said...

Ace odlicno

Драгица Пецева said...

Super,odlicen cas :)))

Драгица Пецева said...

Super,odlicen cas :)))

Dragan said...

Super e Ace

pepa said...

ace super ti e napraveno bravo

kristijan said...

mnogu e dobro Ace

Todorka said...

Прекрасно изработена презентацијата.
Многу ми се допадна.

kikky-12 said...

Одлична изработка.. Ми се чини многу се натрупани слајдовите.. но главниот дел е супер.. Браво Аце :)

Elena Stojkova 6-a said...

Многу е интересна презентацијата!

pale said...

Супер е Аце одлична изработка браво

Anonymous said...

Прекрасно :)
Презентацијата многу ми се допаѓа :)
Се надевам дека ќе има мнгу такви презентации!:D

Natasa said...

Prekrasna prezentacija :D
Se nadevam deka ke ima mnogu takvi prezentacii :)

pale said...

Многу ми се допадна презентацијата браво Аце

Anonymous said...

Благодарам на сите. Би сакал повторно да изработуваме проекти по математика. Многу се забавни и интересни, а и многу се учи од нив.

Александар Цамбулев V|д.