Thursday, March 3, 2011

ОРИГАМИ - УМЕТНОСТ И МАТЕМАТИКА

Gordana
Photos
ООУ Сандо Масев-Струмица
ORIGAMI
Фотографиите се снимени за време на реализацијата на активностите -нашите работни средби,на проектот ОРИГАМИ. Соработката меѓу учениците беше прекрасна, имаше многу учење математика и што е најважно од се-најдовме примена на математиката во изработката на украси од хартија, со кои се презентиравме на Саемот на хуманоста-одржан во Струмица на 28.12.2010год.

3 comments:

Dragan said...

Браво изработката е добра

kristijan said...

МНОГУ Е ДОБРА ИЗРАБОТКАТА

Todorka said...

Браво изработката е прекрасна!!
Тодорка Смиљанова VIа одд