Tuesday, February 22, 2011

Проекти во математиката-Садење садници во училишниот двор

Во продолжение проследете ги и останатите делови од проектот-Садење садници, од Тим 2 и Тим 3.


https://docs.google.com/present/edit?id=0ASnydsEhMG6lZGNmc3I3enJfMjgzZ2hqZGZuZG4&hl=en
Презентацијата е изработена од Кристина Комарова  од 6а одд, ООУ Сандо Масев-Струмица

Презентацијата која следува е дело на Елена Стојкова од 6а одд, ООУ Сандо Масев-Струмица

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0BynydsEhMG6lMjgyNGQ5NmUtMzkwYS00YTg1LTg0OTItYmViZDljMWQyYzIy&hl=en

3 comments:

Dragan said...

Изработката е добра браво

kristijan said...

МНОГУ Е ДОБРА ИЗРАБОТКАТА

Todorka said...

Прекрасно изработена браво