Tuesday, February 22, 2011

`Садење садници на секои 5 м2 дворна површина`

Овој проект по математика е изработен од страна на учениците од 6а одд-поточно оваа е дело на Тим 1, а за убавата презентација се погрижи Лиљана Георгиева од 6а одд.
Ве покануваме, да проследите...

https://docs.google.com/present/edit?id=0ASnydsEhMG6lZGNmc3I3enJfMjk5ZGtwbjk0Y2Y&hl=en

6 comments:

Elena Stojkova 6-a said...

Многу ми се допадна презентацијата!!
Браво Лилјана! Така продолжи.

Liljana.School said...

Благодарам Елена! :)

Todorka said...

Презентацијата е многу прекрасна:)))
Бравоо Лилјана

Liljana.School said...

Благодарам и на тебе Тодорка <3! :)

Dragan said...

Изработката е добра браво

kristijan said...

МНОГУ Е ДОБРА ИЗРАБОТКАТА