Tuesday, February 15, 2011

Проект: Изработка на плико од А3 формат хартија

Учениците од 6д одд, при ООУ Сандо Масев-Струмица, го проширија проектот за изработка на плико и за А3 формат хартија.
Презентацијата која во продолжение следува е дело на Александар Цамбулев-6д одд.
Проследете..


https://docs.google.com/present/view?id=dcfsr7zr_94dszffmcx

29 comments:

Aleksandar said...
This comment has been removed by the author.
Aleksandar said...

Nogo e dobar:) xaxaxa

Liljana said...
This comment has been removed by the author.
kikky-12 said...

Mi se dopagja prezentacijata.. Bravo Bravo :)

Dragan said...
This comment has been removed by the author.
Natasa said...

Многу ми се допаѓа презентацијата :)

Dragan said...

и мене многу ми се допаѓа презентацијата!!
Добра е :D

Dragan said...

Стварно е многу интересен Математика предметот :D

Elena Stojova 6-a said...
This comment has been removed by the author.
Liljana said...

Мене многу ми се допаѓа презентацијата !
Браво Александар :)

Todorka said...
This comment has been removed by the author.
Liljana.School said...

* Јас многу сакам повторно да работиме во кабинетот по математика.Другарчиња зарем не беше многу убаво ? И учењето беше позабавно...

Natasa said...

Се надевам дека ќе ја стават и нашата презентација!:)
Ниие најмногу сакаме математика да имаме кабинет,така што ке изработуваме многу проекти!:)
Наташа Црвенкова VI-A

Elena Stojkova 6-a said...

Презентацијата е многу добро изработена...
Се надевам дека во иднина ке има уште такви презентации.

dragica said...

Презентацијата многу ми се допаѓа а исто така е многу добро изработена

klaudija said...

Презентацијата ми се допадна многу!!!

Veronika said...

Презентацијата многу ми се допадна !!
Вероника Трајкова VI - б одд.

Todorka said...

Презентацијата многу ми се допадна:))
Тодорка Смиљанова VI-A одд.

Cvetanka said...

Преубаво изработена презентација.Јасно и разбирливо објаснето.Би сакала и во иднина да изработуваме вакви презентации и да учиме на овој начин :)

Цветанка Манчева VIв одд

Daniela said...

Презентацијата е многу убава.Во кабинетот работата беше многу интересна,и поубаво е да учиме на ваков нашин :D
Даниела Митрова VI в одд

Nena said...

Презентацијата е прекрасна. Мислам дека во кабинетот часовите се одржуваат подобро и е многу поинтересно.
Нена Николова VI-б одд.

Vasilka said...

Презантацијата ми се допадна многу.Браво!Мислам дека часовите се позабавни и се многу подобри во кабинет.
Василка Ивановска VI-б одд.

vasil said...

Презентацијата е прекрасна многу е довро.БРАВО. Васил Крмзов VI-в

time said...

Многу ми се допаѓа презентацијата браво александар

Veronika said...

Презентацијата е многу убаво изработена браво Александар!!

Elena said...

Презентацијата многу ми се допаѓа. Часовите долу во кабинетот беа позабавни и поинтересни, се надевам дека пак ќе работиме таму.. !!
Елена Устапетрова VIб одделение.

cambuleva said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Благодарам на сите.И јас мислам дека проектите во кабинетот се по интересни подобро се разбираме, би треебало да се направи нов кабинет само по математика и да не стават компјутери. Така полесно ке ги работиме проектите!!!

Александар Цамбулев V|-д

kristijan said...

МНОГУ Е ДОБРА ИЗРАБОТКАТА